Таємне зникнення в місті N

Близько п’яти місяців “протрималися” два інформаційні вказівники, з шести встановлених, на вулиці Гоголя. Вони являли собою привабливі на вигляд таблички у вінтажному стилі і всього лише вказували напрямок розміщення громадської вбиральні, що знаходиться на вулиці Яворського. Мабуть, комусь вони припали до душі ,бо  на перехресті вищезгаданих вулиць на стовпі , де вони розміщувалися, залишилися тільки зіпсовані хомути , що тримали вказівники… Залишається тільки здогадуватись ,куди поділись вказівники напрямку вбиральні, та хто не в змозі знайти свою на власному подвір’ї без такої таблички.

Знову маємо факт вандалізму, і що саме цікаве , безкарного. Досі шукають зловмисників, що понівечили знак «Я люблю Ніжин», що побили ліхтарі в сквері ім. Ю.Лисянського та інші хуліганські дії спрямовані, на сам перед ,проти мешканців Ніжина та культури міста. Найстрашніше, що ніхто не знає, який об’єкт для наруги виберуть черговою жертвою вандалізму.

Комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» жорстко засуджує дії такого роду та закликає до захисту комунального майна хоча б правоохоронними органами.

Давайте разом берегти та цінувати те, що маємо, інакше Ніжин стане містом руїн!

SAM_9249-1  WC-4-1  SAM_9250-1