Такої вбиральні у Ніжині ще не було!

Реалізація забезпечення гідних та комфортних умов життя та благоустрою Ніжина — одне з найважливіших завдань комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства». Однією зі складових комфорту для людей є відкриття у місті суттєво оновленої громадської вбиральні, відремонтованої за кошти міської ради.  Відтепер містяни та гості міста отримали можливість реалізувати базові людські потреби завітавши до сучасної вбиральні, що знаходиться по вулиці Яворського (біля кафе “Уненіж”). Знайти її можна повернувши з вулиці Гоголя на вулицю Яворського в бік вулиці Набережна та пройшовши буквально 20 метрів.

При першому відвідуванні вбиральні кожен відвідувач впадає в стан легкого шоку. Сучасна плитка на підлозі та стінах виблискує всією своєю красою та розкішшю вбранства. Нова сантехніка, сушарки для рук, рідке мило, окремі кабінки, гачки для речей, всі ці елементи створюють якісні комфортні умови користування сервісом. А нові пластикові вікна, світлодіодне освітлення, деркала та сучасне опалення створюють приємний затишок громадської вбиральні. Також на вході працює сучасна система моніторингу та контролю відвідувачів, тому звичайні роззяви, бажаючи просто зайти та подивитись чи просто постояти у приміщенні повинні будуть заплатити та отримати право на користування послугами вбиральні.

Вартість послуги залишилась старою та складає всього 2 гривні.

Режим роботи – з 8.00 до 18.00, у літній час режим роботи буде подовжено до 23-ї години. Перерва на обід – з 12:00 до 13:00.

Запрошуємо всіх ніжинців та гостей міста скористатись послугами громадської вбиральні!