Ліквідовано чергову небезпеку

Два величезних ясокори, що росли багато десятків років в провулку Інститутський, в силу своєї старості та крихкості стали прямою загрозою не тільки майну людей, а й загрозою життю мешканців, особливо тих, хто живе поруч і кожен день проходить повз ці дерева.  Крім того, при падінні хоча б одного дерева, існувала ймовірність повного виведення з ладу ділянки теплотраси, що проходить буквально в метрі від аварійних дерев.  З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій та усунення небезпеки пов’язаної з падінням гілок з дерев, або самих дерев, особливо під час складних погодних умов з посиленням вітру, було прийнято рішення про повне видалення цих велетнів.

Для видалення двох дерев було залучено дві бригади працівників комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» – професійних вальників дерев та працівників з благоустрою. Також була залучена спецтехніка підприємства – автокран, автовишка. Впродовж трьох днів комунальники, незважаючи на складні погодні умови, провели видалення ясокорів з максимальною обережністю та на високому професійному рівні.

Загрозу блискавично усунуто. Відтепер мешканцям провулку Інститутський та пересічним перехожим, що проходять повз те місце, можна не остерігатися небезпеки.

Шановні мешканці! КП «ВУКГ» приймає замовлення на видалення дерев та санітарне підрізання гілок. Не робіть небезпечних спроб самотужки видалити складні та великі дерева, краще довірте цю справу професіоналам!

З приводу замовлень звертатись за адресою: м. Ніжин, вул. Чернігівська, буд. 128.

Ми працюємо для Вас!

Comments (2)

  1. Немного по-иронизирую… –

    … Прозвучало убедительно… Аплодирую стоя !!! Подвиг – иначе не назовешь… ! Читаем дальше…

    Шановні мешканці! КП «ВУКГ» приймає замовлення на видалення дерев та санітарне підрізання гілок. Не робіть небезпечних спроб самотужки видалити складні та великі дерева, краще довірте цю справу професіоналам!
    З приводу замовлень звертатись за адресою: м. Ніжин, вул. Чернігівська, буд. 128.
    Ми працюємо для Вас!

    Тоже вроде все ясно и хочется верить, если бы не одно “НО”… Без малого, год назад я написала такое заявление на удаление аварийных деревьев ! Пришел положительный ответ :
    ” …повідомляємо, що комісією з вибраковки зелених насаджень проведено обстеження дерев за вказанною вище адресою. Дерева (верба, береза) вибракувано згідно акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 468 від 28.11.17р. (за підписом) – Начальник УЖКГ А.М.Кушніренко
    Прошло пол года звоню : по телефону 2-31-17 … ответ на мой вопрос -” когда???” – “Нет финансирования на выполнение подобных работ …”
    ДУМАЮ, ЧТО УМЕСТНО ЗАДАТЬ ЕЩЕ РАЗ, МУЧАЮЩИЙ МЕНЯ ВОПРОС, УЖЕ ПОД ЭТОЙ “ТРИУМФАЛЬНОЙ” СТАТЬЕЙ – ТАК КОГДА -ЖЕ ??? И НАВЕРНОЕ, НАИВНО НАДЕЮСЬ НА ОТВЕТ…

  2. Дуже обурена!!! Навіщо весь цей фарс-пиар??? Навіщо стаття, якщо все це просто “брехня” … Так би мовити – “ДЛЯ ГАЛОЧЦІ” ???… Дзвонила сьогодні у черговий раз, та отримала відповидь – ” КОШТІВ НЕМАЄ… , ПИШІТЬ ЗАЯВУ… ” І це церез рік очикування? Чому я кожен рік повинна її писати? Якщо моя заява була зареестрована та я отримала офіційну письмову відповідь за номером, та згоду !!!??? Чи ви чекаете коли комусь на голову впаде чергова гілка??? Та хоч би відповіли !!! Чи ви не очикували, що знайдеться викриття?

Comments are closed.