Комунальники КП “ВУКГ” працюють на совість для всієї ніжинської громади

В той час, коли мешканці Ніжина сидять в теплих помешканнях та критикують роботу комунальників комунального підприємства “ВУКГ” і при цьому не можуть прибрати свої території, за які вони відповідають перед всією громадою Ніжина від снігу та льоду, наші комунальники стійко продовжують працювати заради благоустрою рідного міста.

На проїзній частині міста працює спеціалізована техніка, за допомогою якої розчищаються узбіччя основних шляхів міста, автогрейдером зчищається наст. Двома одиницями виконується розсипання піщано-соляної суміші на ключових місцях, а саме: перехрестях, підйомах, спусках, шляхопроводі, залізничних переїздах тощо. Крім того, сьогодні вночі було повністю оброблено сумішшю проти ожеледиці всі 16 маршрутів автобусів, а також центральні магістральні вулиці Ніжина. Поступово розчищаються від снігу другорядні вулиці.

Працівниками  цеху прибиральників міста постійно виконується розчищення тротуарів, пішохідних переходів, зупинок автобусу від снігової маси з подальшим посипанням протиожеледною сумішшю. На допомогу їм залучається трактор КИЙ з відвалом та дорожньою щіткою, а також засоби малої механізації.

Цех утримання парків і скверів постійно радує всіх мешканців та гостей міста старанно прибраними від снігу алеями, зонами відпочинку та вільними від снігу меморіалами. Не обходять вони стороною й обробку цих місць реагентами проти ожеледиці.

Комунальники старанно працюють, незважаючи на люті морози, крижаний вітер та шалений, напружений і важкий графік роботи вночі та вдень, заради комфортного та безпечного пересування всіх мешканців вулицями Ніжина.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=u3Ng8ApWIH8[/embedyt]